Period non stop

Salam sye bru bersalin bulan 6.. time dlm pntang darah period dah kluar sekali lpastu sebulan tk dtg then bulan ni 2hb period smpai skrg tk brhenti prgi hospital die dh bgi ubat kurang pendarahan.. masih bnyk lgi 😭 leceh sgt hari2 period 😣😣 ada yg thu apa2 petua tk 😣

1 Balas

try minum air asam keping yg direndam. rendam 3 jam. pastu minom. sis dah buat pap smear ke? kalo belum, sila buat dlu ye. kalo dah n result xde pape ok je. try dulu yg cara saya bg tu buat 3 ari je dlu. kalo rasa bdn ok x pening or pitam boleh continue. sbb mnom air asam keping ni kalo drah rendah x sesuai.