mesin urut tangan

salam sya nk tnya blh kew ibu mngndng guna mesin urut yg tgn tue mksdnya blh urut pungng,kaki ,tgn tngkuk smua blh x..xurut kat area pngng pun....kew ada ksn brk sbb kdg2 bdn skt2..

1 Balas

Sy guna je sis kecuali area perut pinggang,sbb hari tu nak panggil org urut badan,katanya lepas 20w.Dah urut2 sendiri lega sikit,tak panggil dah orang urut walau da 20w.Boleh try tgk video yoga jugak kat youtube,ada yang sesuai untuk preggy mommy.Semoga sis sihat ya amin ❤️