Ttc 4 tahun setengah

Salam. Sy ttc 4 thun setengah n now pregnanat 9weeks +. Rasa mcm tak percaya pregnant. And paranoid sgt sb sy ade pcos. Hr2 tkot bleeding. And hr2 pk baby ok ke tak kt dlm. Sy under treatment doc hamid n doc pesan kena bedrest. Cuma skrg sy work from home je. Kdg2 tido mlm pon terjaga2 risau. Smpi skrg rasa tak percaya pregnant. Mngkin dah ade baby bump baru percaya kan. Sy doakan semua yg tgh ttc akan dapat zuriat tahun ni. InsyaAllah kunfayakun Sy period normal after buat ovarian drilling dgn doc hamid. 3 bulan mmg on time. Then sy mkn clomid. Sy monitor opk Sy mnum jus buah zuriat Sy mnum susu kambing #babydusttoeveryone

1 Balas

Sy pn ttc 4thn..pnh jgk check dkt klinik dr hamid & ada endo..tp sy cntinue rawatan dkt hsptl kerajaan..taun 2019 sy stop rawatan, lpas tue tgk2 lekat sendiri tnpa apa2 rawatan..now dah brsalin..xprcya dh ada baby sblh..🤗 sy pn dlucm sis lg2 sbb pnh gugur masa 15w..sblm smpai 15w ari2 risau,tiap msa nk g tndas check..😅..di doakn sis slmat hingga brsalin..bykkn berdoa masa sujud...Jaga diri & jaga prmknan...

5y ago

Tq sis. Alhamdulillah . Tuhla sy blom first trimester ni rasa berjaga2 terlebih2.