Rasa pergerakan kaki bayi belah kiri pinggang

Salam.. sy tgh 36w.. normal ke rasa gerakan kaki baby belah kiri pinggang/sisi kiri. Waktu tgh mengiring pun kadang rasa gerakan area tepi pinggang (sisi kiri). Risau pula bila mengiring jadi tertindih ke apa. Sorry kalau soalan pelik, tak sure nak describe cemana#pleasehelp

7 Balas

takdan baby sakit, ibu dulu sakit nye kalau salah posisi 😅 mommy duduk baring jalan ikut mana yg paling mommy selesa je

normal. mksdnya kaki bby dkt situ la. cari position yg sesuai dan selesa

eh sama lah tapi kita baru 25minggu kalau mengiring rasa tendangg kat bawah tu

Normal dear.. Baby dh bsar 36w tu.. Awk baring je ikut keselasaan awak ye

normal kak saya pun 36weeks. kepala dah dekat bawah 🥹

4mo ago

uisshhh 🤲🏻🤲🏻 smoga dmudhkn awkk

Normal awk..baby da besar..

normal. baby da besar.