Jantung Laju

Salam. Sy nk tnya time pregnant mmg jantung jd berdegup laju ke? Tmbh2 time ngh baring. Rasa la jantung tu lajuuu. Rse jgk lam perot jantung berdegupp laju. Tkde ape ke tu? Or tu mmg smua ibu2 pregnant rse cmtu. Jgn kecam ye sy just brtanyaa. #14w #bbyfirst

23 Balas

Waalaikumsalam sis..sy pon ade rase jantung berdegup laju mcm tu tp kalau tiap kali penat buat kerja smpai jd mengah..Kalau time normal xde plak rase mcm tu.. Sis time normal pon rasa mcm tu ke?

5y ago

Ha ah kdg2 tk bt keja sgt pon. Bjalan pn pstu bring rse jntung jd lajuu. Risau la plk sy.