Puting bengkak area puting

Salam sy nk tnya sy baru Lepas keguguran sebulan Lepas lah tp dlm berberapa Ari nie sy dapat Rasa puting sy sebelah Kanan Rasa sakit Dan Pg td sy try picit Ada Kuar cecair putih sedikit bila sy cium tak Ada bau tp suami Ada ckp takut Susu badan..Ada tak sesiapa yg pernah lalui...

2 Balas

awk keguguran brpa mnggu sis?..sye gugur 20 mnggu mmg bgkak susu..kena pam sikit n mkn ubt thn bgkak..alhmdulillah lps tu oke..🤲🏻

1y ago

sy gugur 11minggu tp dah sebulan baru skng sy Rasa sakit

Brpe bulan dah