Ikhtiar hamil

Salam. Sy nk tnya. Pernah mummy2 dkt sni cuba madu ajaib turki by wawa berjaya hamil tak? Kalau beli dr shoppee tu okay ke kalau ada yg murah? Ttc 1y++++

2 Balas

sy skrg hamil anak kedua,anak pertama saya dah 10 tahun ...sy dah redha,tp msh lg cuba ikhtiar sekiranya ALLAH msh nk bg rezeki pd sy n suami.... alhamdulillah sy hanya ambil royal v produk jrm dua botol shj,skrg sy mengandung nk msk 11 mggu.

4y ago

Ohh baik sis. Sy pon bru nk cuba2 try produk. Sblum ni tkde consume apa2 lgi pon. Cuma acid folic je

xpenah cuba sis..just tgk harga je aritu..mcm xmmpu..hhehehe..hati2 sis bila nk beli kt shopee tu...risau2 tiruan...

4y ago

Sy dah ada terbeli dekat shopee tu. tp tkpelah. Try jelah dlu ye. Ikhtiar.