Perlukan pndpt.

Salam, sy nk tanya... Sy bersama dgn suami pd mlm selasa dan jumaat malam tu perut jd kembung, sakit tekak dan keesokan pagi sy jd pening kepala, mual dan perut cramp, bau jd sensitif pd sabun basuh dan perfume. Simptom hamil atau hormon ya?#ingintahu

8 Balas

klu syak pregnant sbb bru bsama suami mcm tlalu awal.. susah nk teka klu bdasarkn simptom2.. seeloknye ble period lewat smggu bru test.. xde la knfius

Mungkin juga simptom awal kehamilan, mana tau Sebelum2 tu ada pernah bersama.. Kdg hormon tapi beberapa bulan lepas tu insha'Allah lekat..moga ada rezeki

kalau saya selepas bersama dan selepas last period habis, tunggu 1-2 minggu mcm tu baru datang simptom2 pregnant..awal2 tak ada lagi..

try chck upt .kalau negetive means otw nk period..kekdg nk period pun blh alami mcmtu juga

1y ago

betul²... setuju sgt² hahahaha 🤣..NK mrh xdpt makan semua Tu 😂

Susah nak teka. Nak tahu hamil check UPT.

klau delay period buat upt..

dah cuba check upt ka?

awal lagi