banyakkan susu badan

salam, sy nak tanya sapa tahu tips untuk banyakkan susus badan yg sudah drop, anak sy dah 8 bulan klau boleh sy nak bagi dye minum susu sy sampai 2 tahun

4 Balas

paling simple, halba. rendam 1sk halba dgn air panas, minum bila dah suam. anak sy umur 11m bila rasa bm drop sbb period sy minum ni je dr dlu, tau2 da bengkak susu. biji halba ni senang dapat kt mana2, x payah habes berpuluh2 beli milk booster yg di commercial kan. cuba lah, lain badan lain effect nye.

utk sy serasi dgn lobak putih, buat sup panas2, mmg byk susu.. kdg2 dtg musim durian, anak dh 2tahun pun susu msih bgkak..sbb durian panaskan, tapi sy mkn dlm 4-5ulas jela.. try and error ye sis.. :)

Kerap pam je puan . Dn bolh minum air utk millkboster Mcm sye horlicks blh x susu bdn. (Yg ni lain org lain)

sy consume susu kambing MyMila as a milk boaster☺️