Tak nak makan ketika mgandung

Salam, sy nak tanya pernah x ibu2 xnk makan apa2 ketika mgandung? Sy mengalaminya dan risau dgn kandungan.. masa first bby morning sickness truk sgt...now 2nd baby xde ppe alahan mual xde..pening xde..cuma sy terlalu susah nak makan bg mknan apa2 pn xde selera nak makan..berat sy turun 3kg..skrg baru 4bulan..apa patut sy buat? Ada yg pnh mgalami? ##ingintahu ##pleasehelp ##bantusharing #xmahumakan

1 Balas

kena paksa diri makan juga .supaya bby dpt makanan yg berkhasiat spnjng pembentukan bby dalam kandungan sblm mnjd bby yg sempurna..mg dpmudahkan segalanya amiin