Scan swasta girl scan kerajaan boy mana satu lebih tepat?

Salam. Sy nak tanya ibu2 ni girl ka ? Gmbr scan kt swasta . Tp scan kt kk boy, gmbr doc tk bg, tp tgok mmng mcm boy . Dua2 scan msa 3trimester. Sllunya mana satu lebih tepat ?#seriusnanya #ingintahu #firstmom #bantusharing

Scan swasta girl scan kerajaan boy mana satu lebih tepat?
17 Balas

selamat pagi mommies saya pun dlm dilema sbb dh scan dua kali di klnik swasta prtma scan dr kata bby girl. 2nd scan bby boy. Ada tk mommies yg sm gbr mcm sy ni boboy ka ni☺️

1y ago

siapa nk freescan jantina (Kota Bhatu, Puncak Alam) boleh wasap 01131886162 ada sesi free je