Makan Ubat

salam, sy nak tanya, boleh ke ibu mengandung makan pil cikiteon ? ubat sakit perut tu.. perut sakit sangat, tak tahan

3 Balas

sebarang pengambilan ubat masa mengandung & menyusu kene tanya doktor sis. sbb kita taktau kandungan ubat, boleh effect ke baby nnti.

jumpa dr... xdsrankan mkn ubt skit prut... sbb ad ubat skit prot blh buat kgguran

Tak blh rasanya sbb ubat tu mcm herba. Jumpa doctor, nt dpt ubat yg sesuai