NAK PERGI TRAVEL OVERSEA

Salam.. sy nak mintak pendapat semua.. sy dah lama plan nk pegi ke Osaka, Jepun. Tarikh sy ke sana 17/2 ni.. masa sy pegi tu kandungan sy 33 weeks. Tiket flight, hotel semua dah setel bayar.. skrg ni sy 30weeks, baru mula rasa sakit kat celah kangkang tu, dekat tulang vagina kita. Sebelah kanan je.. rasa2 pegi sana nnt boleh ke nk jalan2? Ke kena bawak wheelchair.. sbb sy pegi tu dgn travel agent.. mcm risau kena rushing ke apa kan... sis buntuu.. risau semua ada.. #1stbaby

14 Balas

Hold dulu. For your safety and baby. 33 w tak lama dah tu.. Kalau nak gi sangat pon ada flight yg tak amik dah kalau 33 w tu. Sama je

34weeks xleh naik flight da.. Nnti cmne nk balik ke Malaysia.. Huhu.. Btw minx surat doktor

If boleh hold. Ganti dgn org lain. Better jangan pergi.. belum reda lagi virus corona..

33weeks bole naik flight lagi ke?

4y ago

Air asia boleh dgn surat doc. 35 weeks ke atas dah tak boleh.