Susu yang sesuai untuk 26 week pregnancy

Salam sy nak bertanya kepada ibu2 yg dah ade anak 2 3 keatas. Apa susu yg terbaik untuk orang yang ada masalah hb low. Sy kdng2 minum susu kotal hl. Tapi jarang2. Sy nak anak sy cukup kalsium. Kuat n sihat. #26weekpregnancy #firstbaby #ingintahu

1 Balas

In fact apa2 susu pn ok. HL pn ok. Hb low ni lebih kepada pemakanan zat besi. Daging, kerang etc.

2y ago

ye sy tau yg pemakanan n ada consume ubat iberet jugak. cuma nk tnya susu je. n kna jarakkn waktu mkn n minum susu.