Ibu remaja 19thun

Salam sy dh bt scan untk cmfmkn date bsalin , dcter kata dlm 21.06.23 ni inshaAllah 😊 , sy ade tnya dngn misi bila prlu minum air gula , misi kata mybe lmbt sikit untuk awk minum air gula , lps tu misi kata gula darah dan brat sy smua normal , awk pun mudah lgi jdi kurang resiko Jdi sy nk tnya ade x ibu mudah kt sini umur 20 yg x minum air gula? , sy tnya mak sy dia kata dlu dia xde minum , tp bila tnya akk tiri sy , dia kata smua org kna minum air gula , dia siap klau kna kncing manis pun bukan pnyakit juga tu so bukn resiko 😅 sy tak prcaya dia sbb dia pun bru ank 1 dn msa mngndung smpai brpntng sy yg jaga dia A to Z , cuma bila sy yg mngndung dia sllu tkut2kn sy dn hina2 sy 😖 , bnyk bnda dia tak puas hti , siap kata npe boleh dpt ank awl sdngkn bru 3bulan khwin 😭 #pleasehelp #firstbaby

Ibu remaja 19thun
12 Balas

minum air gula ni ikut faktor2 tertentu. dah nurse kata awk normal kan,berat semua naik cantik so takda masalah pun. sila buang si kakak tu utk sementara, anggap je dia tak wujud..klau dia cakap awk buat terpinga-pinga mcm dengar suara ghaib , nampak ja dia dtg buat2 bangun minum air ke berak ke ..