vitamin pregnancy

salam. sy dh 13w tapi takboleh vitamin/supplement, lepas makan mesti loya sepanjang hari walaupun perut kenyang. sy dh try obimin, iberrt & shaklee pnya vitamin. still sama. makan (food) Alhamdulillah xde masalah tp lepas makan mulut mesti rasa pahit & loya. bila skip vitamin, hri terasa indah tp tulah risau jugk dh kerap sgt skip vitamin ni 😌😌 oh plus, sy takleh minum susu jugak. pregnant sebelum ni okey je. yg ni je meragam skit, anak ketiga. anny suggestion pasal vitamin/supplement x? thankyou in advance.

6 Balas

Cuba brand lain dear. I yang kk semua i tak boleh telan. So i refer dengan my o&g, i beli blackmoreS for pregnancy and breastfeeding tu (multivitamin) and beli vitamin D 1000IU. lebih kurang dalam rm300++ macam tu. So far ok dengan i. Tapi kalau nk tukar tu better refer dengan dr awak sebab lain badan lain penerimaan