4 week bleeding

salam, sy check clear blue haritu pregnant 1-2 weeks.. pastu selang 5 hari tiba2 bleeding macam period.. harini (14/11) sy delay 4 hari period..kenapa ya jadi macam tu.. 3 bulan lepas sy dh gugur.. sy harap sgt kalini menjadi. tapi bleeding pulak #bantusharing #advicepls

4 week bleeding
2 Balas

gi hospital terus. saya gugur buln 4. sekarang pregnant lagi. memang alert pasal spotting ngan darah2 ni. take care. semoga semua baik2 saje

4y ago

better cek jugak. kot ade bleeding lagi