Newborn with clubfoot

Salam. Sy baru selamat melahirkan baby boy ahad lepas. Then pakar kanak2 sahkan kaki anak sy abnormal which is bengkok ke dalam. Dh jumpa therapist n appointment dlm masa sebulan. So, nak tanya mommies sini, ada pengalaman camni tak? Kaki anak akan ok ke? Ada tips tak? #advicemommies #ingintahu

11 Balas

baby sy pkai sebulan je waktu newborn.. then masa pergi 1st appointment doc kata next x payah dtg, dah boleh discharge..