kalau ulu hati sakit agak2 boleh ke berbuka?

salam sy 25w, saya sakit ulu hati pkl 4ptg ni.. n badan lemah sgt, mual2 takleh berdiri lama kalau tak pening.. cuma saya tahan je skrg ni.. tpi takut baby.. so boleh ke berbuka dalam keadaan skrg atau boleh tahan… saya boleh tahan tp risau baby.. sahur takleh nak makan banyk sbb rasa nak muntah

1 Balas

puasa takat mampu je. kalau dh mcm ni, boleh je berbuka. x perlu tanya soalan boleh x. u je tau u mampu ke x.