Turun darah

Salam.. subuh td ada kluar darah sikit..time nk kencing..tp tk da lgsung contraction..skrg dh pkul 4 ptg..darah ada kluar lg..tp contraction tu masih tak da..nak pergi hospital mcm mls lgi..sb bca pengalaman org dkt google smua kata kena tggu contraction baru pegi hospital..sy tiada pengalaman turun darah dlu..masa sy mengandung ank first, sy sakit contraction trus pegi hospital..siapa ada pengalaman trun darah dlu? Nak pegi hospital trus tak ni? Skrg sy dh 39weeks 4days

13 Balas

Klo ada turun darah kena refer doc sis..bahaya utk kandungan sis

Saya turun darah terus g hospital...

Turun darah tu tanda bersalin. Rujuk buku pink