bersama selepas 12 hari keguguran

salam smua saya baru lepas keguguran 6w haritu kguguran complete dan daging keluar sndri , dan darah nifas brhnti dlm seminggu slps gugur hari ke 12 saya ad brsma suami , brsma tapi tak “lepas” dlm sbb kmi rancang lepas 3 bulan period bru ikhtiar utk hamil . ad kesan buruk ke akan berlaku sbb bersma dgn suami tak ckup kn 2 minggu pantang ?

1 Balas

kalau awk rasa ok, then ok jela. xkn nak kata xboleh pulak kan. benda pon dah jadi kan. tpi kalau ade bleeding lps bersama tu pg check doktor tau.