BF anak umur 2 bulan

Salam, skrg anak dah 2 bulan. Mixed feeding sbb susu badan sikit masa anak umur 2 minggu sbb stress dan sejak dari tu anak fully fm. Kalau nk sambung semula bf anak umur 2 bulan boleh ke? #firstbaby #1stimemom #advicepls

2 Balas

boleh 😉✌🏻 kalau mommy nk bljr tntng pnyusuan badan dan juga target nk susukan ank dgn susu bdn hingga 2 tahun mommy blh try follow ig pakar lactating yg sy skrin shot..hrp dpt membntu mommy .mcm sy dlu sy pun first time mommy byk yg sy xtw..jd sy byk belajar ttg pnyusuan ni dr pakar lactating ni.. alhamdulillah brjaya susukan ank hingga umur 2 tahun 1 bulan.. ig Puan Noorfazila dan juga di telegram nota pnyusuan LC fazi serta lagi sorang lg pakar lactating nama nadmasrom . sgt2 membntu kita as first time mommy tuk bljr..hrp apa sy share ni dpt mmbntu mommy dan mommy2 yg lain di TAP yg mmbc komen sy 😉✌🏻mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y ago

yg ni pula ig pakar lactating puan nadmasrom .

boleh