assalamualaikum

Salam sis nk tnya kalau kandungan masuk 7bulan tapi perut kecil xbesar mana kira sederhana normal ker?

2 Balas

normal ja, saya skrg nak masuk 8bulan da tapi perut nampak cam 5bulan je. kalau pakai baju besar tak nampak pun perut, bila checkup nurse kata ukuran kecik so refer doc, alhamdulillah doc kata okay normal je mybe sbbfirst baby. Kalau sis risau masa checkup bole tanya nurse ya ❤️

Normal tgk bdn sis, sy 9bln bru nampak prut :)

5y ago

Haah , x kesah prut kecik ke besar janji baby kat dlm shat dgn aktive tu yg penting :)