first pregnant // 20week

hai asalamualaikum mami dan bakal mami , sy nk tny kalau pregnant anak sulong dan kandungan baru masuk 20week . normal ke kalau perut xnmpak mana , maksudnya xbesar . hehe thankyou yg mana sudi jwb soalan sy 💕

9 Balas

Waalaikumusalam. Normal je sis. Saya pun tak nampak sgt. Pakai baju yg ketat sikit baru nampak. Takpelah as long as baby sihat tak perlu risau okay. So far dah rasa baby kicking kan?

sy anak sulung dulu gitu juga. 5 bulan tak nampak sangat.. masuk 7 bulan baru la besar gila.. sekali keluar baby 3.9kg. amek kau😅

normal ja sis.. saya nak masuk anak ke4 ni pun still xnampak lg wlupun dah 20 mggu.. perut mcm kenyang makan ja..

Normal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

eh sama lah, saya pun first jg dh minggu ke 29 ni risau jg bby bump x besar mcm mummies ii yg lain 🥺

normal je sis saya dri awal tw pregnan sampai 22week pn Stay xnmpak...

Normal sis..sy ada 1st 6 bulan pon tak nmpk sngt..

Normal sis, Saya Nak masuk 6bln pun x nmpk😊

ye...sy pon mcm tu skrg...xnmpk mane