hamil selepas bersalin ceazer

As salam.. siapa ada pengalaman.. selepas 6 bulan bersalin ceazer, dia hamil lg.. blh cerita x pengalaman anda..

2 Balas

Seramnyaa dh hamil lg xsmpai setahun. Lps ni baik sis rancang elok2. Seram la sy baca luka jahitan terbuka la apa la. Bkn nk menidakkan rezeki, tp klu bdn kita sakit, mcm mna kita nk penuhi tanggungjawab sbg ibu dan isteri dgn baik. Konfem2 emosi pn kelaut dalam bila sakit. Sayangi diri sendiri dlu sis. Apa pun, moga segalanya baik2 saja.

sy pregnant 7 bln lepas cser. dkt nk bersalin sakit perut amat sangat sampai rasa nak mati. luka lama sy x sembuh lagi dari dan terbukak dari dalam (scar dehiscence). hilang byk darah dan masuk icu byk hari. baby pun masalah pernafasan. sbb tu ada punca doktor suruh merancang

4y ago

iya. terpaksa czer sbb bila scan pendarahan dalam perut. dr suspek luka trrbuka dari dalam. bila operet mmg luka dah terbuka n baby lemas sbb tak cukup oksigen