Lps details scan baby ada diaphragmatic hernia

Salam. siapa ada pengalaman lepas scan semua ok cuma doc kata perut baby termasuk sikit dekat diaphragma. jadi saya dapat surat REFER hospital. Saya stress, baca dekat internet semua pengalaman baby takdapat survive. 😭😭 minggu depan saya ada appointment dekat hospital pakar swasta untuk confirmation. harap sangat doc yang scan dekat klinik tu salah ke apa 😭😭😭😭😭 Anak yang ke 2… saya stress sebab dah 22weeks. mohon doakan saya, saya ibu muda lagi.. sangat2 emosi bila jadi macam ni…. #bantujawab #ingintahu baby 2024

1 Balas

Hai sis.. Jgn stress2.. pikir yg baik2..Doa yg baik2.. sbb rmi jgak yg sye bce ble kt klinik detect ade problem tp ble jmpe pakar baby ok je..jgn rsau k..

3mo ago

mgkin rezeki awak anak 1st alhamdulillah xde masalah.. tp klu anak ade masalah, kan bgus klu detect awal.. Dr pun bley bg nasihat.. tp 2 la mcm yg sye bgtw awal, kdg jmpe pakar, semua normal je xde pape..