muntah sampai terkencing

Salam semue..sye awal mengandung mmg muntah n tknn darah rentah..tp Ari tu da ok..Ni msk 12 week muntah tu Makin teruk muntah sampai terkencing...Ada yg Ada pengalaman mcm Ni?..n Ada petue x utk ilangkannye...

1 Balas

Wsalam..Normal tu alahan kejap hilang kejap ade sis...Ade tu smpai sarat pon msh lg alahan xhilang...Kena hadapi alahan yg berlarutan smpai bersalin ade mcm tu..Tpi bila mntah2 nie sis ttp kena mkn yg berkhasiat..