result upt kabur

salam.. semue.. momy2.. nak tnye kalau result upt ni mcm ni.. positif ke.. 1s1 time ni

result upt kabur
95 Balas

Tahniah. Positive tu. Awal2 pregnant mmg hormone tak kuat lagi. Mungkin baru 2-5 weeks. Sy hari tu pun macam tu. Walaupun kerja lab rasa macam tak percaya. Pergi beli clear blue digital semata2 nak tahu berapa weeks sbb kabur macam tu. 😂

Cuba test upt kali kedua Saya mula² mcmni jgk. Pastu test kedua pakai yg clear blue. Dan 2 line jgk. Lepasntu g cek klinik utk pastikan lagi 🙂

saya ank 1 sampai ke 3 klu check upt mesti blur..mcm awak la.apa2 pon tahniah ya.sy skg dh 30 week😍😍

+ve. Alhamdulillah. Klau nak kpstian, cek lgi after 2 weeks. Or go to KKIA utk kpstian. Btw, tahniah sis 😊😊😊

kalau nak kepastian, boleh terus ke klinik check ya. tapi selalunya memang dah positif dah ni, congrats ! 😊💕

alhamdulillah double confirm.. tq momy2 semue. semoga dipermudahkan segala urusan kite semue😘

Positif.. Sy pun awal bulan tdy mcm ni, mnggu ni cek naik terangg menerang dah 🤗

Cam sya pon line satu blur jgk,skg preggy 37weeks dah,,in Shaa Allah awak pon positif tu

Tingat pulak time wat upt .. Ckuplah skng dah 3 penyeri idop .. Hihi .. Congrats u ..

Positif sis. Btw tahniah . Dh boleh g chek kat doc esok. Jaga kandungan elok2 tau