whitenoise machine

salam semue boleh cdgkn x mesin whitenoise yg murah ii tpi tahan lama?yg ada suara hujan.ank sye newbornklu tidur nk kne dngr suara hujn je bru boleh tidur.

2 Balas

Baby sy guna yang ni beli kat shopee. Dia ada white noise mcm hujan tu, ada bunyi ombak laut (baby sy suka yang ni jgk), ada lullaby bagi tenang. Total ada 10 sounds. Battery sekali charge tahan 3-4 hari jgk and kecik je so sgt memudahkan. Masa sy beli tu RM 27.

3mo ago

Dia ada volume boleh slowkan, boleh kuatkan. Kalau yg paling kuat tu, gi mall bising2 letak dalam stroller membantu jgk baby nk tidur. Tak terganggu sgt dgn bunyi persekitaran

cari kat online, portable owl white noise machine.