Berbunyi waktu tidur

Hello mommies, msuk trimester 3 ni tidur tdk selesa sdh.. cuma nak tanya pernah kah mommy² tidur tpi kluar bunyi perlahan jer mcm tngh mmpi tpi bkn mmpi sbb kita dngr mlut kita kluar kn suara perlahan.. smpai hsbnd sllu bngunkn tdr sbb mau msuk 1week sdh tdur sy msti kluarkn bunyi kdng mcm bunyi " emmm" mcm tu la kira².. mommy ada same experience dgn sy ka?

4 Balas

sy pun cmtuu.. starting brpe week sy mcmtu .. sblum ni tkde pun.. sy rse selese bile tdo bunyi cmtu. 😂😂😂😂 pelik tpi benar

Hello. Tak pulak. Tapi comel. 😄 Tp sy pun kadang2 keluar bunyi mcm tu ms tidur kdg2 terperasan. Takde apa rsnya

Sy kalau penat sgt macamtu. Mmg sy sedar masa mulut sy keluarkan bunyi tu tp sedar2 kucing je 😆

SMA MCM Sya🤣🤣Sya PON pelik tiber CM tu..