Perut kerap mengeras

Salam semua,sye dah 37w 2d dari smlm perut mengeras tapi tak terlalu sakit and still boleh buat kerja mcm biasa prlu ke pac ke?risau nnti dtg kene halau balik plak ada ke yg perut dah mengeras and tk sakit sgt trus ke pac?apa diorng buat?sorry tnya je ye sye msih belum turun tanda apa apa cuma kerap mengeras je #ingintahu #bantusharing

1 Balas

sama la sis . sat mengeras lepastu tak mengeras plak . hahaha tapi sis kalau mengeras skli ngn contraction better pg hsptl ok .