Pantang day 10

Salam semua..saya tgh pantang hari ke 10..baby ada jaundice..boleh ke saya nk mkn donut..sbb tgk org mkn terliur sgt..donut coklat😅

8 Balas

makan aje laa mommy.. makan semua berpada.. makan @ buat benda yg mommy happy nti susu meriah.. 🤭🤭 baby jaundice kerapkan susu yaa 1jam sekali termasuk malam.. baby tido wajib kejutkan. lg tinggi kuning lg dia suka tido

baby jaundice doktor sayaa cakap 5 bahan ni tak boleh. jamu, halia, kunyit, bawnag putih, black paper. yang lain nak makan , makan laa. kalau awak bf kene tengok apa yang bf tak boleh makan ..

donat blh je cik kak ..sy duk hospital ad je nurse wat mae donat pastu blik rnh hri ke 6 mntk laki bli big apple alhamdulillah xde pape jd

bby jaundice elakkan halia kunyit black pepper, itu pon kalau bagi bf lah. kalau bagi formula xde mslh utk makan apa saja yg x allergic.

takda maslah pun makan donut dekt baby . mslaah dekt ibu je nanti sush kurus 🤭🤭🤭🤭

boleh makan. pantang takyah stres2. kalau takut try sikit dulu. lepastu kalau ok, teruskan.

Salam. Boleh sis.

Boleh je makan