pantang

Salam semua..nk tnye sy kne bngkak susu..da pam xnk kluar da tuam dgn air suam pn xnk kluar jugak ade spe2 thu cara x..lg stu normal ke klau darah nifas tingal skit brpantang bru 5 hari..lg stu mohon sedekahkn al fatihah utk ank syurge sy mohammad qayyum rizqi bin muhammad faizul.. #brsalin 29minggu

1 Balas

Salam takziah dr saya ea sis .mg sis kuat dan tabah...mg Allah gntikan rzki yg lebih baik pd ms yg akn dtg..Allahuma aamiin....sis dh try tuam dgn tungku...mcm sy try ngn air suam dia mik ms lm..last2 sy bli tungku tanah liat yg kcik tu..pnskn..then tuam... alhamdulillah bengkak susu blh hilang ..mg Allah pmudahkan segala urusan sis..aamiin..jg dri bebaik ea