Saiz babyyyyyyyyy

Salam semua.nk tnye normal ke kalau kita dh 8w3d tp ukuran baby bru 7w..tp heartbeat baby da ada..#ingintahu #firstbaby

2 Balas

bagus heartbeat dah ada .mesti dr kata normal je kan and suruh rescan lagi untuk confirm kan growth dia .. kadang2 awal2 kira kecik , nanti lepas dua minggu scan lagi saiz baby dah besar or memang maintain beza seminggu . masa scan awal2 ni tak nampak lagi bentuk dia , boleh jadi silap kira ke . paling penting heatbeat dah ada . try lh scan lagi 2 minggu

3y ago

inshaa Allah take care . moga sihat dan baik2 je semuanya . takmau risau2 yaa

normal je