Mual loya sepanjang Hari...

Salam semua..nak tnya apa ibu2 buat kalau mual alahan sepanjang Hari? Kadang2 rsa bak nangis..tpi xpa kena kuat utk c babyyy...cuma kdang2 ksian kat ank first sy xlarat nak layan diaa.. klau preggy first dlu xmcm ni mual pagi jakk..pastu dah oke start tghari..tpi Kali ni sepanjang Hari pulaa.. ada cadangan Tak perlu buat apa klau dah mual sepanjang Hari ni?

1 Balas

sya kalau loya mnth.. sya suka mkn bnda msam.. jruk ke buah ke asam ke untk hlgkan rsa loya.. ataupn gula2 asam jawa