#ingintahu

salam semua..nak bertanya, normal ke..ase nak kencing.. tapi bila p kncing, air kencing xde..bila duduk.. baring ke.. tiba ii basah..x tau bila masa turun nye.. kalau time batuk baru ase mcm trkencing.. tp x byk sikit je.. yg duduk dgn baring pon x la byk sikit jgk.. bby aktif..kandungan baru 28 mggu 4 hari.. bawah trasa tegang sgt ii .. normal ke.. ???!!

1 Balas

sy pon alami mmasalah yg sama. kdg minum air bnyk tp kencing ckit je