masalah keputihan dokter chek smpai tgok bhgian vagina.

salam semua..momy L nk tya dkt sini semua momy2 hamil ada masalah keputihan ketika hamil Kan.. tapi momy L nk tya semasa pregnant ada tak momy2 y dokter chek bhgian vagina utk keputihan? Menggunakan mulut itik dgn tiub.. adakah bahaya utk bBy?sbbnya momyL tak setuju dgn Cara dokter buat begitu dkt momyL Rasa lagi stress plk bila igt..hurm...harap semua YG Baca blh cakap sesuatu..?

13 Balas

Saya baru buat haritu. Perasaan Nak anak keluar sihat tu melebihi rasa segan stress time tu.

5y ago

Jgn risau sy juga Alami y Sama..Kita doakn y baik2 saja Amin 🌻

Sy pun buat smlm ...sbb spotting on off....time hamil ni...

3y ago

Spotting tu mcm nak senggugut tu ka

Mmg kna buat cmtu kew?

5y ago

Bergantung kpd masalh keputihan y mcm mn mungkin..klo teruk dn bnyk mungkin itu satu langkah utk merawat mungkin.. ap2 perlu tya pada y pakat😀🤭🌹