Bintik merah di kaki bayi 3 bulan

Salam semua...boleh tahu ka punca jadi merah Dan macam biji macam air. Baby minum susu formula yang sama sejak lahir.

Bintik merah di kaki bayi 3 bulan
4 Balas

kena gigit nyamuk/serangga ni masa tidur.. anak sy sebijik mcm ni masa balik kg hari tu.. bangun tidur tgk merah + bengkak.. jumpa doctor bagi upat sapu + ubat demam standby takut dia demam.. pergi je jumpa doctor

Ni mcm kena gigit semut atau nyamuk, nnty lama2 hilang. Melainkan makin merebak satu badan

Macam kena gigitan serangga. Nak kepastian bawa pergi klinik ya

bawa pergi clinic check mcm bnyk ja. mgkin dr akn bg ubat sapu