Berharap

Salam semua..ade x yang scan baby kecik dari minggu yang sepatutnyer..ade peluang lagi x?..Dr ckp ade risiko..sy skrg btul2 7W..tdi scan Dr ckp 5 w6 d..bru minggu lpas scan elok je ikut perkembgan 6 w 1 d...boleh jadi k baby mengecik..and ade peluang lagi x?...ntuk pengetahuan..scan klinik lain2..lain klinik lain k? #firstbaby

1 Balas

Beza seminggu ok je. Mungkin ovulate lambat.

5y ago

Tu la sy kire tdi beza seminggu..pikir mcm okei jgk..Dr tu menambah kekonfiusan..hehe..Dr kate kalau beza seminggu normal..ne beza dua minggu..so x normal sngt..katenyer..tpi tu la..sy kire seminggu...pelik2