ingin tahu

salam semua yg ad pengalaman . sy ank first dh 36 week berat baby 2.2kg . normal ke ?? doktor kata ank sy kecil . lgpun berat sy hnya 52kg . #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Saya rasa macam normal sebabnya saya bersalin 38w sebelumnie pun berat anak Saya 2.7kg je.Tapi nanti scan bolee tanya doc berat berat normal baby ye

3y ago

insyallah amin

saya bersalin anak first, 36w 5d berat baby masa lahir 3.12kg.. masa scan doc kata berat baby 3.2kg++ tapi baby keluar kecik sikit 😁😁

3y ago

dh minum susu anmum . lgpun susu tu dh nk hbis 1tin bsr . 😑