Kandungan Protein Dalam Urine Lebih

Salam semua sya sekarang 14 weak.. Bru habis checkup klinik tdi.. Ada masalah kandungan urine ada protein lebih.. Sepanjng 2 mingu ni kne amik tekanan darah selang sehari.. Normal ke macm tu atau ada ke makanan yang boleh menstabilkan protein dalam urine..

2 Balas

Sya pn ad protein dlm urine.. Sya mnum air msak 3-4 liter shari, mnum air barli tnpa gula, kurangkan makanan brmnyk dan masin2 kalau bleh yea...

This article has some useful tips.. check it out: my.theasianparent.com/protein-dalam-urine-ibu-hamil