pendarahan ketika awal kehamilan

Salam semua, sy pasangan baru berkahwin. Sy baru saja cek melalui ujian kehamilan dan menunjukkan hamil 3-4 mggu. Baru je test beberapa hari lepas. Hri ini sy tengok ada pendarahan sikit. Macam period. Ada mummies sni berlaku benda sama? Rahim juga ada rasa pedih2 sikit. Japgi nk jmpa doktor, tp saja nak tahu mungkin ada pandangan lain2?

1 Balas

pendarahan skit tu normal cam spot coklat.. kecuali pendarahan byk mungkin akan mengalami keguguran..