Musykil ?

Salam semua.. Sy nk tye pendapat.. Sy pregnant 26 weeks.. Ank 1st..kakak ipar ay ada bagi supplement spirulina..katanya elok amalkan.. So selamat ke klu sy consume skang smpai nk berasalin nanti or x payah mkn.. Ada effect pape x kat baby or mommy time deliver nnt? Mohon kongsi pendapat ye semua.. Terima kasih..

1 Balas

apa2 supplement atau vitamin pon sila consult doc dl sis sepanjang pregnant ny sbb bdn setiap org tx sama n lg 1 dlm perut kita ad nyawa lain yg menumpang ngn kita sis , apa2 yg kita mkn atau minum akan efect pd baby sis sbb ape yg kita mkn itulah yg dy mkn