organ dalaman lembu

Salam semua.. sy nk tya kalau preggy bole makan x hati dan paru lembu...

20 Balas

Wsalam.. Sgt bgus utk hb low.. Tpi klu hati lembu sya xlalu nak mkn sbb bau dia.. Ada sesiapa tau tak mcm mna nk masak hti lembu spya rasa baunya xkuat sgt?

Mcm sy ada anemia so doc mmg sarankan. Sy pun tpksalah mkn tp xde lah hari2..

Bagus tu sis utk naikkan hb. Saya pun suka paru lembu. Mmg feveret.

Boleh. Digalakkan untuk naikkan hb. Mmg tu yg nurse akan suggest

Terima kasih..saya bkn makan selalu.tp sekadar teringin ja..

Wslm.. Boleh.. Bagus utk tambah darah dan naikkan hb

5y ago

Terima kasih.. sy mmg suka makan paru lembu tu..

Boleh... Tapi tak boleh tlalu bnyk Dan slalu 😀

Setahu saya hati lembu elok untuk naikkan darah

Boleh makan. Saya paling suka sambal paru.

Boleh makan sis, bagus untuk naikkan hb.