scan organ dalaman

salam ibu semua,nak tya klau 29week scan apa yg sesuai,2d ke scan ap..sy nak tgk dia punya organ dalaman tkut ad mslh...trima ksih

2 Balas

Detail scan pun bagus mommy. Boleeh tgk semua. Tapi harga tu ada yg mahal sikit. Ikut la mommy. Klu x mampu. Jgn paksa ye. Klu mampu better detail scan terus. Klu ada masalah apa2 berlaku.. Boleh prepare awal. Semoga dipermudahkan mommy. InshaAllah doa yang baik2 utk baby. Moga bayi sihat sempurna InshaAllah ❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Buat detail scan. 2d 3d 4d tu just tgk baby growth je dan rupa baby. Yg penting ada duit lebih, buat la detail scan utk tau lebih dalam mengenai organ dalaman baby. #TAPactiveusers