ubat masokkan ke miss v

salam semua . . sy nk tanya ada tak mommy mommy yg ada pengalaman guna ubat ni . ubat yg kena masok ke dalam faraj ni ? . erm nk tnya pengalaman sakit tak klw masokkan sendiri ?? sbb nk mntak tlg husb bubuhkan pun husb out station . . dan nak tanya bila masokkan ubat tu better guna alat yg dia bagi atau masokkan pakai jari je ? . nak masokkan ubat tu kena masokkan biar dia betol betol masok dalam faraj ataupun asal dia dah ada dalam tu je ? confuse . kalau ada mommy semua yg prnah guna harap boleh bntu saya. terima kasih

ubat masokkan ke miss v
15 Balas

Pakai sendiri jee, slow slow masukkan dekat tempat yg dktr ckp tu

5y ago

ouhh baik3 sis .tq 😍

Sy pn dokter bgi ubat tu..brpe ary je kurang kputihan pastu de lg kputihan

5y ago

lahhh mcm tu . risau pulak rasa😅

ubat utk keputihan..pkai ubat ni masa nk tido guna jari je sis lg senang

5y ago

hehehehe .baik sis nnt sy masokkan sendiri guna jari . ya allah takut pulak nak masokkan sendiri . tapi demi dalam perut ni . .

Tak sakit. I pakai jari

5y ago

ok3sis . tq taw

ni ubat untuk apa..

5y ago

untuk keputihan dan kegatalan di miss v sis . . utk prevent kulat