DRYPERS CLUB MALAYSIA

Salam semua. Sy nak tanya parent kt dlm ni siapa yg join drypers club? Sy dgr if beli drypers boleh claim point code yg ada kt packing pampers kan. Sy dh simpan byk sgt packing pampers ni. The prob is dh byk kali try nk regis drypers club utk regis, smpai skrg xboleh. Pakai phone lain pun sama xboleh. Naik fedup dh sy. Boleh sy tau x parent lain smua regis mcm mana. Sy tgk yg lain tebus pampers lah, sabun baby lah.. sy nk jgk.

DRYPERS CLUB MALAYSIA
1 Balas

saya dftar ok je. xde ape2 pulak. drypers club tu ada bgtau x knp xlepas?

4y ago

cbe sis emel skali lg. spam je emel dioerg. 😅