Code drypers

Salam mummy ..jika ada yg guna pampers drypers tp tak guna code dlm plastik tu,jika tak keberatan blh la bg pd sy,sy nk kumpul point😁😁CONTOH MCM DLM GAMBAR Yg nk kumpul point nanti ckup point blh reedem hadiah, BOLEH REGISTER/SIGN UP di website drypers masa nk register tu tmpt code refer friend masukkn kod ni 👉 AB08MJ5TZH

Code drypers
1 Balas

Waalaikumussalam wbt Hye sis Sorry anak saya dah tukar pampers Dulu saya pernah jugak mintak code ni disini tapi dikecam Huhuhuuu Harap sekarang lebih ramai ibu2 yang open minded disini…

4w ago

mintak code saja . bukan mntk swo bli kn pampers ...huhuhu