SAKIT TEKAK, SELSEMA, BATUK KAHAK SIKIT

Salam semua, sy harini dah masuk 38w5d. Pagi tadi tiba2 sakit tekak, selsema + batuk kahak.. Sy rasa sebab tido dalam aircond mungkin sejuk sangat 😓 Tapi sy tak demam. Sy dah makan ubat selsema dan paracetamol. Kalau buat covid test ni mesti positive sebab dah ada simptom. Tapi sy x buat test lagi pun la. Apa patut sy buat sekarang ya? Nak pantau di rumah saja @ terus ke hospital? Tanda2 nak bersalin tak ada lagi. 😥 #pleasehelp

3 Balas

Dr yg bagi ubat selesma ke atau makan sendiri? pgi la hosp sis. kat situ Ada Dr nurse yg Boleh cek & pantau

2y ago

Doktor yg bg ubat selsema tu.. nak buat covid test x ek? 😓