Ingin pendapat

Salam semua. Sy ada baby 8m sekarang, fully bf. Sy skrg hanya merancang sendiri. Sy ada bersama seminggu sebelum period (safe day). Tetapi skrg sudah lewat 5 hari tak period. Sudah buat pregnancy test 2 kali (dip n tell & clear blue), dua2 negative. Adakah period selepas bersalin akan menjadi irregular?#advicepls

1 Balas

depends..pd hormon bdn kita bagaimana ketika itu..kekdg cpt .kekdg lmbt...kalau stress dan tak ckup rehat pun blh trgnggu juga..mg dpmudahkan segalanya amiin